Ha építkezés vagy felújítás előtt állsz, és minőségi alapanyagokra van szükséged, akkor jó helyen jársz. A Ömlesztett áru, cement, tégla, Ytong, tetőcserép, kémény és faanyag kategóriáink széles választékot kínálnak, hogy projektjeid a lehető legmagasabb minőségben valósulhassanak meg.

Az ömlesztett áru kínálatunkban megtalálható a homok, sárgahomok, bányahomok, kavics, mosott kavics, kulé, sóder, murva, zúzott kő és termőföld, amelyek kiválóan alkalmasak alapozási és töltési munkákhoz, valamint kerti és tájépítészeti projektekhez.

A cement alapvető építőanyag, amely nélkülözhetetlen a beton és a habarcs készítéséhez. Legyen szó alapozásról, falazásról vagy burkolásról, nálunk megtalálod a megfelelő típust.

A tégla választékunkban a porotherm tégla, kisméretű tégla, falazóanyag, falazó tégla és kerámia tégla széles skáláját kínáljuk, amelyek tökéletesek lehetnek új építésű otthonod falainak megalkotásához.

Az Ytong termékeink, mint a pórusbeton, ytong tégla, ytong falazóelem, ytong válaszfal és silka mészhomoktégla kiváló választások lehetnek energiatakarékos és gyors építési megoldásokhoz.

A tetőcserép kategóriánkban az ívesvágású, egyenesvágású, hódfarkú cserép, mediterrán cserép, kerámia tetőcserép, beton tetőcserép, terrán cserép, tondach cserép és bramac cserép típusok közül választhatsz, hogy tetőd ne csak védjen, de esztétikailag is illeszkedjen otthonod stílusához.

A kémény szükséges része minden otthonnak, amely gázzal vagy szilárd tüzelőanyaggal fűt. A leier kémény, schiedel kémény és kéményrendszer termékeink biztosítják a biztonságos és hatékony füstelvezetést.

Végül, de nem utolsósorban, a faanyag kínálatunkban találhatsz fenyőfűrészárut, tetőlécet, stafnit, deszkát, pallót, szarufát, gerendát és zsaludeszkát, amelyek kiválóan alkalmasak különféle építkezési és barkácsolási projektekhez.

Amikor tehát a legjobb minőségű építőanyagokat keresed projektjeidhez, bízz meg bennünk. Látogass el weboldalunkra, és fedezd fel széles termékválasztékunkat!